Aromatherapie Massage
Een massage krijgen is natuurlijk nooit een straf, maar wat nou als je een massage nóg beter kan maken met aromatherapie, door middel van essentiële, ofwel etherische olie?

Een aromatherapie-massage zorgt voor een goede nachtrust en helpt bij aanhoudende menstruatieklachten, problemen met de stoelgang en zelfs bij eczeem.

Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger of een nierpatiënt bent.

Wanneer je stressklachten of vermoeidheidsklachten hebt, zal een aromatherapie-massage je een echte oppepper geven.
Spanningen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon en daarnaast is je lichaam na deze behandeling volledig ontspannen.

De kracht van essentiële oliën zijn tweevoudig:
* Ten eerste heeft het inhaleren van de geur een positieve uitwerking op je geest. Reuk is een van je sterkste zintuigen en valt dan ook niet te onderschatten. Het aroma stijgt bij inhalatie via je neus naar het onderste deel van je hersenen; dit is het gebied in je hersenen dat je humeur en emoties bepaalt. Aroma's beïnvloeden dus hoe jij je voelt en wat je stemming is.
* Ten tweede wordt de olie door de huid opgenomen en komen de werkzame stoffen in je bloedstroom terecht. Een aromamassage is een effectieve behandeling om lichaam en geest weer in balans te brengen én om je massage een extra dimensie te geven, want niets spreekt zo tot de verbeelding als geur.


Geef bij boeken aan wat je behoefte en/of klacht is, zo kan ik mij voorbereiden.