Wie ben ik .....

Hallo mijn naam is Désirée ....

Na verschillende tegenslagen in mijn leven, heb ik ontdekt dat je meer kunt dan je denkt én dat je altijd sterker uit de strijd komt (lekker cliche, maar het is echt zo) 

Ik heb in deze jaren veel over mijzelf geleerd, en ben hierdoor gefascineerd door ons zelfhelend vemogen.
Door verschillende opleidingen, cursussen en workshops te volgen heb ik mijn skils uitgebreid om dit vermogen te ondersteunen. Maar zo'n opleiding of cursus is altijd eerst voor mijzelf bestemd, om weer een betere versie van mijzelf te worden. Reken maar dat er nog veel meer op mijn verlanglijstje staat! 

Tijdens mijn massage-opleiding ben ik echt enthousiast geworden om iets met al mijn ervaringen en opleidingen te gaan doen. Want bijvoorbeeld een massage kan helpen om weer te luisteren en te voelen wat er op dat moment speelt. Elk lichaam heeft zijn eigen verhaal. Een behandeling geeft de mogelijkheid om de eigen lichaamstaal te leren verstaan en zo het zelfhelend vermogen te activeren, zodat klachten verminderen en je weer in verbinding bent met je lichaam.

Ik sta iedere keer weer versteld waar ons lichaam toe in staat is, als wij er maar in geloven. Mijn kijk is niet naar de losse delen van het lichaam, maar de mens als één geheel omdat ik erin geloof dat wij onszelf kunnen helen. 

En ik geloof erin dat bepaalde mensen met een reden op je pad komen - om je te helpen jezelf verder te ontwikkelen. 

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.