Pulsing- en polariteitsmassage
Pulsen is een massagevorm die op de kleding gegeven kan worden.

Deze dynamische massage is gebaseerd op het golven. Wij bestaan voor +/- 70% uit water en door het pulsen ontstaan er golfjes in ons lichaam. Bij één puls gaat er dus een golfbeweging door het hele lijf heen. Hierdoor werkt pulsen van top tot teen en krijgen onze organen een subtiele massage, waarbij blokkades kunnen loskomen.

De techniek bestaat uit rollende, schuddende en wiegende bewegingen die op subtiele en ritmische wijze in gang worden gezet en in stand gehouden worden. De bewegingen worden vloeiend aaneengeschakeld en gaan van subtiel tot stevig. Hierdoor bereikt het lichaam een diepe ontspanning die door werkt op onze geest. Het lichaam wordt uitgenodigd om een nieuw evenwicht aan te nemen.

Maar het pulsen beinvloed ook de psyche en onze emoties. Het kan dus voorkomen dat er emoties loskomen, laat deze vrij stromen. Je kan je heel bewust worden van wat er bij jou leeft, het is een ontdekkingsreis in jezelf. Het werk
t het beste als je er met een open blik naar kijkt en durft te ontvangen.

Ik eindig de pulsing met een polariteitsmassage.
Polariteit gaat er vanuit dat ons lichaam plus- en minpunten heeft. Door deze punten energetisch te verbinden onstaat er balans waar disbalans aanwezig is. De energie gaat weer stromen waardoor je je weer in balans gaat voelen.